Imbrechts Lichtreclame

over ons

Wie zijn wij?

Een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van LED schermen, (licht)zuilen, gevelreclame en belettering van auto’s en gevels. Kortom, een specialist die u levert wat u nodig hebt om op te vallen.
Hebt u een tijdelijke actie in gedachte? We verhuren ook LED schermen en aanhangwagens met doek.

Historiek

Jeff Imbrechts stapte in 1976 over van het schilderen van reclame op ramen en auto’s naar ambachtelijk gemaakte neonreclame en lichtbakken. Imbrechts Lichtreclame was geboren.

Ook zoon Stefan zag licht in zijn toekomst. LED licht. In 2011 richt hij A Led Vision op dat zich focust op het verhuren en verkopen van LED schermen. Een goed jaar later neemt hij Imbrechts Lichtreclame van zijn vader over en voegt er een extra service aan toe: digitaal printen op groot formaat. En zo kunnen we totaalprojecten aanbieden en zijn we de perfecte partner voor een rebranding en promotie campagne.

Ervaren en gemotiveerde medewerkers

Een ideaal uithangbord voor uw parking. Een zuil is meestal dubbelzijdig, maar kan ook enkelzijdig geplaatst worden. Wij voorzien standaard een anker en elektriciteit.

U kunt hier ook een LED kruis in integreren met tekst, beeld, uur en temperatuur. Ook een print van een foto over de volledige zuil behoort tot de mogelijkheden.

Ons machinepark

Nauwkeurig werken. Snel werken. Professioneel werken. Daar gaan wij voor en dat is ook te zien aan ons machinepark. Snijplotters, grootformaat printers, wandzagen, enz. We hebben ze allemaal in huis. Ook de plaatsing moet perfect zijn. Onze graafmachine zorgt voor een perfect betonnen anker. De hoogtewerker en kraan zorgen er dan weer voor dat alles netjes op zijn plaats terecht komt.

Hoe werken wij?

We denken met u mee. Van concept en design tot installatie. Altijd op maat. Bij installatie leggen we u het gebruik van onze LED schermen van naaldje tot draadje uit. Ook besteden we aandacht aan onze nazorg.
Voor onderhoud en herstelling kunt u altijd bij ons terecht.